0888 979 122

0888 962 475

t_vasilev@mail.bg

Вити стълби

Вити стълби – и какво трябва да знаем за тях

Вити стълби

Вити стълби

При необходимост за преодоляване на две нива в едно жилище, когато целта е да се спести максимално място – това е перфектният вариант за вити стълби.

Витата стълба е с много силно въздействие върху интериора на едно жилище, но същевременно има особенности с които трябва да се съобразяваме.
Поради това, че стъпалата се разпределят около вертикална колона, те са силно заострени към центъра на въртене и с конична повърхност, в следствие на което, ходовата линия принуждава движението да се извършва по- специфично отколкото при наклонена стълба.

Вити Стълби – Предимства

За възрастни хора понякога това е дори проблем, поради което витата стълба играе не Основна, а спомагателна роля ( например към таван, ателие или др.). Качването и слизането е категорично по единично.От друга страна пренасянето на обемисти и с голями размери предмети е силно затруднено и не рядко невъзможно.
На база натрупаният специализиран опит в разработката на дървени вътрешни стълби, ние можем да предложим конструктивни решения, за максимално възможно решаване на тези проблеми.
Бихме желали преди да поръчате Вашата стълба, да се обърнете към специалисти за обсъждане и съвет кой е най-добрият възможен вариант. Витите стълби не се правя за 1 или 2 години ползване.

 

Проектирането и изработванито на Вити Стълби е сложна и трудоемка задача, изискваща познаването на нормативни изисквания, физико-механичните свойства на влаганите материали и др., както и специализирано технологично оборудвне.
За 19 години тясно специализирани в тази област, ние сме решили необходимия обем задачи, за което може да се убедите разглеждайки галерията ни.

Ето защо, базирайки се на натрупания опит ПРЕДЛАГАМЕ:

На желаещи сами да изработят и монтират необходимата им вити стълби.

 1. Изработване на пълна конструктивна документация съдържаща:
  • Чертежи DWG формат А4 с погледи и изометрия(перспектива)
  • Plot файл (шаблони) 1:1 или DXF файл по детайли
  • 3D изображение на стълбата със етажната ситуация.
  • 3D изображения на детайли.
  • Разчет на необходимите материали и крепежни елементи.
 2. Изработване на авторски детайли за INOX парапети.
 3. Изработване на детайлите от дърво на високотехнологично CNC оборудване.
 4. Инструкция за монтаж.
 5. Наш транспорт за страната.
Summary
Review Date
Reviewed Item
Вити стълби
Author Rating
51star1star1star1star1star